Adăugarea de imagini pentru produse în Nexus ERP utilizând Nexus Player şi o camera web

Nexus Player is ready for: movies, music, internet radio, internet TV, video streaming, youtube video, video cameras and more.

Avatar utilizator
AdrianS
_________________
_________________
Mesaje: 68
Membru din: 16 Ian 2014, 17:34
Localitate: Iasi
Contact:

Adăugarea de imagini pentru produse în Nexus ERP utilizând Nexus Player şi o camera web

Mesajde AdrianS » 29 Aug 2015, 01:06

Adăugarea de imagini pentru produse în Nexus ERP utilizând Nexus Player şi o camera web

Camera Web
Pentru a obţine imagini de bună calitate vă recomandăm să utilizaţi o cameră web HD şi un proiector foto sau o veioză cu bec foto.
Conectaţi camera web la calculator utilizând o interfaţă USB, instalaţi driverul acesteia, apoi testaţi funcţionarea acesteia.

Imagine

Instalaţi Nexus Player
Accesaţi site-ul nostru NexusERP.Ro şi în meniul produse faceţi click pe Nexus Player. În pagina Prezentare, faceţi click pe butonul Descarcă şi instalează. În continuare, urmaţi instrucţiunile oferite de kitul de instalare.

Imagine

Opţiuni de lucru Nexus ERP
Deschideţi Nexus ERP şi in meniul principal de tip ribon (sus) faceţi click pe Instrumente şi apoi pe Setări generale. În fereastra Setări generale, faceţi click pe Locaţii programe externe. Aici completaţi câmpul Locaţie aplicaţie vizualizare video – faceţi click pe butonul din capătul din dreapta al casetei de text. În mod obişnuit, locaţia ar trebui să fie următoarea: C:\Program Files (x86)\NexusPlayer\NexusPlayer.exe.

Imagine

În modulul de utilizatori creaţi un utilizator cu opţiunea Utilizator site extins bifată sau la utilizatorul folosit de dvs. în mod curent bifaţi această opţiune.

Imagine

Opţiuni de lucru Nexus Player
Deschideţi Nexus Player şi in meniul principal (sus) faceţi click pe Tools şi apoi pe Options. În fereastra Nexus Player Options deschideţi subpagina Nexus ERP Capture. Aici, bifaţi opţiunea Use a WebCam for picture capture şi mai jos, în câmpul Select a webcam device, selectaţi camera web pe care urmează a o utiliza. Lăsati câmpul Automatic flip and rotate captured image la valoarea None.

Imagine

Deschideţi apoi subpagina Nexus ERP Connection şi completaţi userul şi parola cu care urmează a se conecta Nexus Player la baza de date Nexus ERP.

Imagine

Preluarea imaginilor asociate produselor
În Nexus ERP deschideţi modulul Bunuri şi servicii - articole sau unul din modulele de Stocuri sau o Factura de achiziţie. Apoi deschideţi fereastra Editare produs – detaliată şi aici tabul Linkuri.
În ribonul de butoane (sus) faceţi click pe butonul Preia imagine. Acest buton va deschide Nexus Player, iar Nexus Player porneşte camera web.

Imagine

Mutaţi produsul în zona camerei video sau orientaţi camera video către produs, vizualizând în Nexus Player focalizarea şi centrarea corectă a produslui în imagine. Când imaginea formată corespunde faceţi click pe butonul Capture. Dacă pentru acelaşi produs din nomenclator doriţi mai multe imagini, reorientaţi produsul şi faceţi în continuare click pe butonul Capture.
După ce terminaţi de preluat imaginile unui produs şi doriţi să continuaţi cu altul, închideţi Nexus Player şi reveniţi la Nexus ERP pentru a schimba produsul.
Adrian Simionescu

___
:blue55: Dovada că există civilizaţii extraterestre inteligente e tocmai faptul că nu ne-au contactat!

Înapoi la “Nexus Player”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron